Romantische Nacht van de Mooiste Dorpen van Wallonië

22/06/2019

De derde editie van de ROMANTISCHE NACHT VAN DE MOOISTE DORPEN VAN WALLONIË vindt plaats op 22 juni.

Dit ongewone evenement stelt de ontmoeting voor tussen een plek van schoonheid en uw gevoeligheid, uw emoties die we zullen proberen aan te raken door middel van tal van artistieke evenementen, visuele optredens, culinaire proeverijen...
Met als rode draad een lichte sfeer die de betovering van de hoge plaatsen van ons cultureel en natuurlijk dorpserfgoed versterkt.


Dit jaar zullen 10 mooie dorpen verspreid over Wallonië u verwelkomen om de komst van de Zomerzonnewende te vieren: Barbençon, Ragnies, Montignies-sur-Roc, Mozet, Lompret, Sosoye, Soulme, Clermont-sur-Berwinne, Ny en Gros-Fays.

Concerten, verhalen vertellen, gastronomische maaltijden, tentoonstellingen, rondleidingen, bubbelbars, romantische ballen, straatverlichting, erfgoed plaatsen, lantaarn druppels... Er zal iets voor elk wat wils en voor elk wat wils!

Evenement georganiseerd in samenwerking met Vivacité en Sud presse
www.vivacité.be
www.sudinfo.be

Dit project wordt uitgevoerd met steun van het Commissariat Général au Tourisme en het Europees Fonds FEADER - Waals programma voor plattelandsontwikkeling 2014-2020 - maatregel 16.3.

 

Praktisch

Barbençon, Ragnies, Montignies-sur-Roc, Mozet, Lompret, Sosoye, Soulme, Clermont-sur-Berwinne, Ny, Gros-Fays.


https://www.facebook.com/events/458086271604490/

Een e-mail verzenden Een route berekenen