Restaurant

Le temps de vivre

Delen

La Toquade

Een bevlieging, zoals de Franse naam Toquade suggereert? Veeleer een goed uitgekiend adresje, in handen van een jong koppel dat overloopt van ideeën! Eind april 2011 openden Laura en Frédéric Tagnon-P...

Nadat de kok zijn sporen had verdiend in gereputeerde keukens zoals Le Clos Saint-Denis (2 sterren in de Michelin-gids), L'Eau Vive (2 sterren in de Michelin-gids) en L'Hostellerie Lafarque (1 ster in de Michelin-gids), stelt hij u hier een moderne kaart voor: een gastronomisch aanbod met duidelijk Franse stempel, soms met vreemde invloeden erin opgenomen.

De kaart en de menu's worden met het wisselen van de seizoenen aangepast. Iedere dag van de week wordt 's middags ook een lunch aangeboden, klaargemaakt met dagverse producten, behalve op feestdagen. In de wijnkaart zijn grote Franse klassiekers opgenomen en regelmatig wordt een selectie hartveroverende flessen voorgesteld. Wanneer de tijd het u toelaat, moet u zich beslist eens laten gaan op het terras in dit prachtige, groene kader, waar u van een heerlijke maaltijd aan de oevers van de beek kunt genieten.

 

En pratique


32 Rue Basse
5332 Crupet Phone : +3283699070
http://www.latoquade.be

Een e-mail verzenden Een route berekenen