Restaurant

Le temps de vivre

Delen

Brasserie Saint-Georges

Zal U dankzij een apero of een maaltijd van ons terroir kunnen ontspannen. Opening: woensdag tot donderdag vanaf 10u30. keuken: 12u tot 14u en 18u tot 21u behalve zondag 18u-20u geopend.

 

In het historishe en prachtige dorpje van Limburg geniet het brouwerij Saint Georges van een opmerkelijke voorouderlijke architectuur. In het centrum van een middeleeuwsgehucht heeft het gebouw zijn eigenschappen gehouden. U zal deze decor in een van ons twee kamers die 20 persoons maximum kan welkomen kunnen bewonderen of op het buiten terrasje als het weer goed genoeg is. Dit terrasje bevindt zich op het grote maarkt. U zal ook kunnen ontspannen door het apero te drinken of door een maaltijd van ons terroir te eten.

 De oprichting stelt u op zijn afwisselende menu voor klassieke maaltijden met belgische en régionale culinaire speciliteitenl. Als u graag pintje drinkt, zal u uit waaronder een selectie van meer dan 150 speciale bieren kunnen kiezen. Elk maand zullen twee of drie bieren aan aandacht gebracht worden. 

 Wacht u dus niet op en komt in dit prachtige dorpje met zijn pittoreske straatjes, zijn Grote Maarkt Saint Georges en zijn brouwerij bezoeken. 

 

 

 

En pratique

Brasserie Saint-Georges
31 Place Saint Georges
4830 Limbourg Phone : 087/70.74.46
http://www.brasserie-st-georges.be

Een e-mail verzenden Een route berekenen