Restaurant

Le temps de vivre

Delen

Abdij van Maredsous

Ontdek de gastvrijheid van de Benedictijner monniken.

U kunt terecht in de ruime cafetaria van het Sint-Jozef onthaalcentrum, waar u de traditionele producten van de Abdij van Maredsous kunt proeven: verschillende soorten bier, onze kazen, ons brood, boterhammen met gerookte ham en vele andere streekspecialiteiten.

Het speelplein van de Abdij van Maredsous

Voor de allerkleintjes (jonger dan 14 jaar), werd op enkele passen van het Sint-Jozef onthaalcentrum een nieuw speelplein ingericht dat aan de strengste veiligheidsnormen beantwoordt.

Het Sint-Jozef onthaalcentrum is toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit (lift, toiletten op het gelijkvloers, een hellend vlak voor toegang,…).

Het erfgoed van de Abdij van Maredsous

De rechtervleugel van het gebouw huisvest een souvenirshop waar u in een uitgebreid aanbod van religieuze artikelen kunt grasduinen: medaillons, beeldjes, iconen, kaarsen, kwaliteitsvol handwerk: keramiek van Maredsous, geschenksouvenirs: gastronomische producten, …

In onze boekenwinkel, gespecialiseerd op gebied van religieuze literatuur, en onze mediatheek, waar u een grote keuze klassieke, profane en religieuze muziek wordt aangeboden, zal zelfs de meest veeleisende bezoeker aangenaam verrast zijn over het aanbod.

© Foto's: 1 FTPN Bossiroy / 2 Aerialmedia

 

En pratique


11 Rue de Maredsous
5537 Anhée Phone : + 3282698211
http://www.tourisme.maredsous.be

Een e-mail verzenden Een route berekenen