De Ardennen: authentiek én dichtbij

Ontdek de Belgische Ardennen!

Van Saint-Hubert, op dit parcours van een zeventigtal kilometer lang ontdekt u onder meer de charmes van de 4 “Beaux Villages” uit de streek en reist u terug in de tijd naar de Ardennen van onze grootouders. Tijdens het seizoen staan er in de vier “Beaux Villages” (Gros-Fays, Our, Mirwart en Laforêt levensgrote foto's die zowel de vroegere als de huidige Ardennen tonen.

U kunt tijdens de trip ook fantastische, typische Ardense landschappen bewonderen, tal van authentieke smaken proeven en genieten van schitterende oude gebouwen die u terugvoeren in de tijd. Het is een van de mooiste streken van Wallonië, waar u niet snel op uitgekeken zult zijn! Leg het parcours af op uw eigen ritme, het maakt niet uit of u er één dag over doet of langer.

Download via onze site www.beauxvillages.be de GPS-coördinaten en de uitgebreide beschrijving van het parcours en ontdek zo een van de mooiste streken van Wallonië.

→    Download het circuit "De Ardennen : authentiek en dichtbij" via één van onderstaande links. Open deze via de Google Maps applicatie. Geef "uw positie" als startpunt aan en klik dan op het tabblad "start" om de gids te activeren:

 - Van Saint-Hubert tot Laforêt : https://goo.gl/maps/iZhFmQAw2YR2

 - Van Laforêt tot Saint-Hubert : https://goo.gl/maps/xRVgFpf4rYC2

→   Download de brochure FR/NL : Ontdekkingsparcours : De Ardennen, authentiek en dichtbij

→   Download het GPS-nummer van het circuit (.gpx) :  Ontdekkingsparcours : De Ardennen, authentiek en dichtbij

→   Download de algemeenn plattegrond (.pdf) :  Ontdekkingsparcours : De Ardennen, authentiek en dichtbij 

Rij langs Beau Village Sohier en haar “natuurzichten” (+ 20 km)!

Deze Natuurfoto's in open lucht staan midden in Sohier. De “Saisons de la photo en Grande Forêt de Saint-Hubert” (Fotoseizoenen in het grote Sint-Hubertusbos) tonen u op uitzonderlijke plekken foto's uit de vrije natuur: Zoogdieren, vogels, insecten, bloemen, bomen, landschappen, ...

Meer info bij het Office du Tourisme de Wellin:

• +32(0)84 41 33 59 / tourisme@wellin.be

• lessaisonsdelaphoto.wixsite.com/expo

 

Praktisch